Κρίση στην Ευρωζώνη: η Πράσινη Πρόταση για την Ευρώπη, την Eλλάδα και τη Σύνοδο Κορυφής

 Συνέντευξη Τύπου οργανώνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι στα κεντρικά τους γραφεία (πλατεία Ελευθερίας/Κουμουνδούρου 14, Αθήνα), τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 12.30.

Στον απόηχο των αποφάσεων της πρόσφατης Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, αλλά και ενόψει της νέας Συνόδου στις 24 και 25 Μαρτίου θα παρουσιαστούν:

  • Η κοινή θέση των Πράσινων για την ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση και για το Σύμφωνο για το ευρώ, από τον Πράσινο ευρωβουλευτή Σβεν Γκήγκολντ, ιδρυτικό μέλος του ATTAC Γερμανίας και συντονιστή της

    ομάδας των Πράσινων στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου.

  • «Τι θα έλεγα στον κ. Παπανδρέου, αν είχε καλέσει και τους Οικολόγους Πράσινους», από τον ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλη Τρεμόπουλο, Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωκοινοβουλίου.
  • Η αποτίμηση των Οικολόγων Πράσινων για τις πρόσφατες αποφάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο και οι εκτιμήσεις τους για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη και την Ελλάδα, από τον Εκπρόσωπο Τύπου Γιάννη Παρασκευόπουλο.

 

Διαβάστε επίσης

Ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο για τις περικοπές δρομολογίων στο ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο

 Ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέβαλε στις 3 Σεπτεμβρίου ο Ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος σε σχέση με την κατάργηση του 40% σχεδόν των